18+ | Vilkår og betingelser gjelder

LeoVegas online oddstipping

LeoVegas er en gigant innenfor norsk online oddstipping. Her finner du et enormt utvalg av spilleobjekter fra et imponerende bredt spekter av idretter. Hos denne online bookmakeren finnes det alltid noe å spille på.

Spill på LeoVegas!

Som ny oddskunde, kan du nyte godt av en imponerende LeoVegas bonus. Den gir deg sjansen til å spille på oddsen for opptil 2000 kr. Ved å dra full nytte av denne kampanjen, vil du motta ett gratisspill på 1000 kr for pre-match spilling, og ett gratisspill på 1000 kr for live spilling.
LeoVegas Velkomstbonus
18+ / Bare nye medlemmer / 100% med opptil 2 x 1000 kr i gratisspill / Minimumsodds for å aktivere bonus 1,80 / Ingen omsetningskrav / Gratis spill må brukes innen 7 dager / Andre begrensninger Bare en bonus per husholdning / IP-adresse

LeoVegas er viden kjent som en ledende tilbyder av casino spill. At de nå også varter opp med tipping er en kjempenyhet. Vi er ikke i tvil om at mange norske spillere vil finne veien til bookmakeren på nettet.

LeoVegas velkomstbonus

Som oddsspiller, vil du motta en meget gunstig LeoVegas bonus. Den går ut på at selskapet matcher ditt første spill på sportstipping med to spill med tilsvarende verdi. Ditt første spill må ha innsats på minst 100 kr, og odds på minst 1,80.

Når du har gjennomført spillet, og enten innkassert gevinst eller ei, vil du automatisk får to gratisspill verdt like mye som du satset. Ett spill for pre-match oddstipping, ett for live spilling.

Hvis du satser 100 kr, vil hvert av gratisspillene ha en verdi på 50 kr. Hvis du satser 2000 kr eller mer, vil hvert av gratisspillene ha en innsats på 1000 kr.

LeoVegas velkomstbonusDetaljer
Maks total bonus2000 kr
Minste innskudd100 kr
Minste tillatte innsats for å aktivere bonus50 kr
Minste tillatte odds for å aktivere bonus1,80
Omsetningskrav for bonus0
Gratisspill må benyttes innen7 dager
Omsetningskrav for gratisspinn35 X verdi av gevinster
Aldersgrense18 år
Kampanjen gjelder forKun nye medlemmer
Øvrige begrensningerKun en bonus per husstand/IP adresseLeoVegas velkomstbonus

Spill på LeoVegas!

Slik mottar du din LeoVegas velkomstbonus

For å innkassere denne velkomstbonusen, følger du enkelt og greit denne fremgangsmåten:

 1. Klikk en av knappene på denne siden
 2. Registrer deg ved å fylle inn skjema
 3. Bekreft kontopprettelsen
 4. Gjør et innskudd
 5. Spill for minst 100 kr med minst 1,80 i odds

Det er det hele. Husk at du må dra nytte av dette tilbudet i løpet av dine første 14 dager som medlem. Altså har du to uker på deg fra du gjennomfører steg 1 til du må utføre steg 5.

For denne velkomstbonusen gjelder noen vilkår og regler det er lurt å merke seg. Her har du en oversikt over noen av de viktigste:

 • Ikke noe omsetningskrav
 • Vinner du med gratisspill, vil innsatsbeløpet trekkes fra gevinsten
 • Dine 2 gratisspill må brukes innen 7 dager
 • Tilbudet kun tilgjengelig for nye spillere
 • Aldersgrense: 18 år
 • Kun en bonus per husstand/IP adresse.
LeoVegas Registrer

Øvrige oddskampanjer

Den flotte LeoVegas bonusen man får som nytt medlem, er bare begynnelsen på moroa. Hver uke mottar alle kunder et gratisspill verdt 50 kr. Det må benyttes på ett bestemt arrangement som velges av spilloperatøren. Du benytter deg av tilbudet ved å satse på det aktuelle spilleobjektet med ditt gratisspill.

Spill på LeoVegas!

Merk at for denne kjekke LeoVegas bonusen gjelder ingen omsetningskrav overhodet.

En annen stilig oddskampanje fra denne spilloperatøren er noen meget rause ekstra gevinstutbetalinger. Fire ganger i uken kan du nyte godt av ekstra gevinstutbetaling når du kombinerer et visst antall spillobjekter på en enkelt kupong:

 • 2 objekter (dobbel): 5% ekstra gevinstutbetaling
 • 3 objekter (trippel): 15% ekstra gevinstutbetaling
 • 4 objekter (firling): 25% ekstra gevinstutbetaling
 • 5 objekter eller flere: 40% ekstra gevinstutbetaling

Merk at minst to av spilleobjektene på kupongen må ha odds på 1,30 eller over. Maks innsats per kupong er på 250 kr, og største tillatte gevinst per uker er på 10 000 kr.

18+ / Bare nye medlemmer / 100% med opptil 2 x 1000 kr i gratisspill / Minimumsodds for å aktivere bonus 1,80 / Ingen omsetningskrav / Gratis spill må brukes innen 7 dager / Andre begrensninger Bare en bonus per husholdning / IP-adresse

Merk at disse kampanjene var pågående i skrivende stund. Det anbefales alltid å sjekke med spilloperatøren hvilke kampanjer som til enhver tid gjelder.

Utvalg av spilleobjekter

Du kan spille på et helt vanvittig bredt spekter av forskjellige sporter som oddsmedlem hos dette spilleselskapet. Utvalget står ikke noe tilbake for det du finner hos mer etablerte konkurrenter i markedet.

Du kan selvsagt spille på alle de idrettene som norske tippere er aller gladest i:

 • Fotball
 • Håndball
 • Tennis
 • Amerikanske idretter
 • Vintersport
 • Sykling
 • Formel 1
 • Osv., osv., osv…

Det er viktig å understreke at fotballutvalget er helt i toppklassen. Her til lands forblir vi jo ekstra glade i denne tradisjonsrike formen for tipping.

Du finner et gedigent utvalg av norsk fotball på oddsmenyen. Det innbefatter kamper langt nede i divisjonene både for menn og kvinner. Selvsagt finner du også cupkamper tilgjengelig.

Når du logger inn på din konto, kan du også strømme mange fotballkamper og tenniskamper via nettsiden.

Spill på LeoVegas!

Typer spill

Du kan spille på alt mulig rart når du registrerer deg som medlem her. Selvsagt kan du spille på hvem som skal vinne alskens idrettsarrangementer.

I tillegg kommer ting som første målscorer, antall mål, antall kort, antall cornere, sluttresultat, pauseresultat, osv., osv. Du kan kombinere alskens forskjellige spill ved å bygge dine egne oddskuponger.

Live spilling er noe som har slått voldsomt an innenfor oddstipping, og selvsagt benytter du deg av tilbudet også hos denne operatøren. Du kan spille på et bredt spekter av idretter, selvsagt fotball, foruten tennis, ishockey, sykling og mye mer.

Ser du en fotballkamp på TV, kan du spille på et stort antall av hendelser som kan inntreffe underveis med live spilling. Dette gir moroa en ekstra spiss.

Mobilspilling

Et av de sterkeste punktene ved denne spilloperatøren er det strålende mobiltilbudet. Du kan spille via mobilnettsiden i din nettleser, eller du kan laste ned en egen app.

Tilbudet fungerer perfekt både på enheter med Android og på Apple produkter. Mange oddsspillere synes det er både enklere og mer praktisk å spille på mobilen fremfor PC.

Selvsagt kan du registrere deg, og innkassere alle tilgjengelige bonuser på mobilen. Det samme gjelder å strømme fotballkamper og andre tilgjengelige arrangementer.

Kundestøtte

LeoVegas er et meget seriøst og velrennomert foretak. Selskapet har i en årrekke vært populært blant norske spillere. Altså vil ikke det at bookmaker siden er relativt ny-etablert si at vi her ikke har med en solid aktør å gjøre.

Dette ser vi bl.a. på en meget flott kundestøtte. Du finner en grundig og informativ Spørsmål og Svar seksjon på nettsiden, og kan ta kontakt direkte via chat. Et stort pluss er at all informasjon foreligger på velskrevet norsk.

Spill på LeoVegas!